Sarka Kata felvállalta a szerelmét! Megtört a jég!

Nagyon boldog.

Néhány napja írtuk meg, új hajszínre váltott Sarka Kata – most úgy tűnik, egy lángoló szerelem állhat a háttérben.

Kata a legutóbbi posztjában nagyon sejtelmesen közölte, hogy már nem csak a gyermekeivel töltötte a nyaralásukon az estét. A rajongókat szétveti a kíváncsiság, hogy megtudják, ki a szerencsés!

@missworldhungary #pressconference #today

A post shared by Kata Sarka (@katasarka) on

Az Élet-Forma háziasszonya a nyaralásuk alatt posztolt egy képet, ahol nagyon dögösen néz ki. Aki olvas a sorok között, észreveheti, hogy a #withmykids (azaz: a gyermekeimmel) hashtag mellett a #withmylove (a szerelmemmel) hashtag is helyet kapott.

Ez az első alkalom, amikor Kata megerősítette ezzel a kis rejtett üzenettel, hogy szerelmével romantikázik a mesés tengerparton.

Sarka Katára tehát ismét rátalált a szerelem!

És íme az ominózus kép! Sarka Katáról régensugárzott ennyire, hogy kiegyensúlyozott és boldog, talán ezért is érezhette úgy, végre világgá is kürtölheti boldogságát – rátalált a szerelem.

#today #summer #withmylove❤️ #whitmykids #holiday

A post shared by Kata Sarka (@katasarka) on

A rajongók már tavaly novemberben is azt találgatták, hogy vajon van-e új partnere a műsorvezetőnek, hiszen akkor egy hatalmas, vörös rózsákkal teli csokrot kapott, ráadásul, ha a kép szélén található nyíllal továbblapoztok, ott is van egy elrejtett információ az esetlegese kapcsolatára vonatkozóan!

#happyday #nameday #home #chill #relax

A post shared by Kata Sarka (@katasarka) on

Korábban a Joshi, a legjobbb barát című műsorban arról beszélt, hogy reméli, hogy egyszer harmadjára is anyai örömök elé néz majd. Lehet, hogy megtalálta a tökéletes partnert hozzá?

 

Forrás

Mi a véleményed?